מסעדה בשרית

אחד הבילויים המועדפים בעיר תל אביב מתקיים במסעדת בשרים, העיר תל אביב מציעה לתושביה ולאורחיה מגוון רחב של מסעדות בתל אביב המתמחות בבשר, ניתן למצוא בתל אביב את כל סוגי הבשר עשוי בטכניקות בישול שונות.
אחת מהמסעדות המובילות באזור תל אביב היא מסעדת באבה יאגה, אנו מתמחים במעדני בשר היישר מהמטבח הסלאבי, מסעדת באבה יאגה הפכה את הכנת הבשר לאומנות וכל מנה היוצאת מהמטבח נחשבת ליצירת פאר קולינארית.

בין מנות הדגל של מסעדת באבה יאגה ניתן למצוא:

פילה עופיון – עוף צעיר עטוף בחזה אווז ומוגש ברוטב אלפרדו פסטו, ליד הבשר תמצאו פאי צ'יפס שטוגנו בשמנת וחמאה לקבלת טעם עשיר ומלא.
קורדון בלו – פרגית ממולאת בגבינות תעניק לכם חוויה של פעם בחיים, חרדל דזון ורוטב מעט פיקנטי מביאים את המנה לכלל שלמות.
עופיון טאבאקה – עוף צעיר שמתבשל בכלים מיוחדים שהגיעו היישר מקווקז, העוף מוגש על מצע של תפוחי אדמה, ברוקולי וקרם שזיפים, הודות לכלים המיוחדים ולדרך הבישול העתיקה מקבלים עוף עסיסי במיוחד בניחוחות מדהימים.
אנטריקוט – אחד מחלקי הבקר הטובים ביותר הוא האנטריקוט על אחת כמה וכמה כאשר הוא מיושן כהלכה, מסעדת באבה יאגה מציעה ללקוחותיה אנטריקוט מנתח מיושן עשוי בצורה מושלמת על האש כשלצידו פירה מוקרם עם גבינה הולנדית, דרך ההכנה המיוחדת ונגיעות השף הקטנות יהפכו כל לעיסה שלכם לחגיגה.
ביף סטרוגנוף – מתכון עולמי מנצח העושה שימוש בטעמיו החזקים של הבשר, נתח הבקר מוגש עם אורז פרסי, כול מילה מיותרת לגבי הביף סטרוגנוף ורק מי שטעם אותו יכול להעיד על מושלמות טעמיו.
אוסובוקו טלה – טלה צעיר ועסיסי העשוי לפי מתכון איטלקי קלאסי, אוסובוקו הטלה של מסעדת באבה יאגה מוגשת עם ירקות שורש ברוטב יין.

מנות הבשר שמופיעות מעלה הן רק חלק קטן מהמטעמים אותם מציעה מסעדת באבה יאגה ללקוחותיה, מבחר גדול של מנות גורמה העשויות בידיו של שף המקום הפכו את מסעדת באבה יאגה לשם דבר בנוף הקולינארי של תל אביב וישראל.