ציוד למסעדות תחת קורת גג אחת
כתובת: תל אביב.
קצת עלינו:
חברת גסטרונומיה הינה חברה המספקת את כל הציוד הנדרש למסעדות, לבתי קפה, למאפיות ועוד...
התמחות החברה הינו במכירה, קנייה והשכרת כל הציוד הנדרש למסעדות, לחברות ולפרטיים במחירים האטראקטיביים ביותר הקיימים בשוק כיום.
באולם התצוגה המפואר ברחוב שלבים בתל אביב ניתן למצוא את כל הציוד הנדרש, ממתקן שווארמה קטן או גדול ועד מקררי סושי יוקרתיים, ממקררים בגדלים שונים ועד מעבדי מזון למסעדה ולבית.
לחברה מוניטין רב שנים בתחום ויכולת לספק כל מוצר נדרש ללקוח, גם ציוד למוסדות בגדלים לא סטנדרטים, וגם ציוד לפרטיים בגדלים קטנים ובינוניים.
מה בחנות?
שעות פעילות: ימי א-ה: 08:00 - 17:00.
אמצעי תשלום: מזומן, אשראי.
למי מיועד ציוד למסעדות?
כיום במדינת ישראל ישנן מספר לא מבוטל של מסעדות המציעות מגוון רחב של מאכלים:
ממאכלי ים ועד בשרים משובחים וטעימים.
בנוסף המסעדות מציעות מגוון קינוחים:
מוופל בלגי ועד סופלה שוקולד.
לכל המאכלים הנפלאים האלו יש את העבודה "מאחורי הקלעים":
להגיש לסועד וופל בלגי טעים צריך מכשיר מקצועי להכנת הוופל בלגי הכללו בציוד למסעדות.
להוציא בגטים טריים שלפעמים מוגשים כחלק מקינוח צריך תנור בגטים מקצועי ,הנכלל בציוד למאפיות, שיעשה את העבודה.
תגיות: ציוד למסעדות, ציוד למאפיות.
טיפים לרכישה:
1. רכוש רק בבית עסק המתמחה בציוד למסעדות ולא אצל "חפרים", אפילו אם המחיר מפתה.
2. בדוק תקינות המוצר אפילו והוא חדש, במידה וישנה תקלה מסויימת ניתן לעמוד על כך ולקחת מוצר חדש.
3. אחריות על ציוד למאפיות, לדוגמא תנור לבגטים ,חשובה לא פחות מהמחיר.