קוסקוס בתל אביב - משלוחי קוסקוס בתל אביב  - אוכל מרוקאי בתל אביב - אוכל מוכן בתל אביב

 
קוסקוס בתל אביב - משלוחי קוסקוס בתל אביב

 מרוקאית מהריה
   משלוחי קוסקוס בתל אביב

כתובת:  תל אביב.

קצת עלינו:

מסעדה מרוקאית

המסעדה הינה מסעדה מרוקאית מהירה בעלת תבשילים רייחניים וטריים מהמטבח המרוקאי המסורתי. אנו  מקפידים להשתמש ברכיבים טבעיים וטריים אשר מקנים לאוכל את הארומות היחודיות שלו.
תפריט המסעדה רחב ומגוון החל ממאכלי בשר אשר מוכנים במקום ומתובלנים בעשבי תיבול ועד מאפים ותבשילי ירקות, האוירה והאוכל במקום יוצרים מיזוג מיוחד ומביאים אליכם את מרוקו האמיתית אליכם לצלחת.
ניתן לבקר באתר הבית -  ולהביט בתפריט המלא.

במידה והינכם מעוניינים להגיע למסעדות בתל אביב ולהינות לא רק ממנת קוסקוס אלא ממגוון רחב של מאכלים לחצו כאן!!!

קצת על הקוסקוס: קוסקוס בתל אביב

הקוסקוס הינו מאכל מסורתי פופולרי שמקורו בצפון אפריקה, הרכיב העיקרי בקוסקוס הינו סולת שאופן הכנתו היא התפחה בעזרת נוזל. הקוסקוס יכול להוות מנה עיקרית או כתוספת לתבשיל. מקורו של הקוסקוס הינו ממחסני התבואה של קרתגו העתיקה, תוניס של היום יש הטוענים כי הוא הגיע מסין כמו הפסטה.
ארוחות חגיגיות (אירועים משפחתיים, שבתות וחגים) בקרב יהודי צפון אפריקה יחשבו חגיגיות רק אם הקוסקוס, אוכל מרוקאי בתל אביב,  יכלל בתפריט הארוחה. כיום הקוסקוס נפוץ בכל בית בישראל בייחוד במטבח הצפון אפריקאי גם בצבא הקוסקוס מוגש באופן קבוע.
הקוסקוס הפך להיות מאכל פופולרי במסעדות בארצות אירופה, צפון ודרום אמריקה כתוצאה מההגירה הגדולה שהתרחשה במאה ה-20.

סוגי קוסקוס ואופן הכנתו: משלוחי קוסקוס בתל אביב

הסולת הינה המרכיב העיקרי להכנת קוסקוס, קיימים מספר סוגים של סולת כאשר ההבדל בניהם נובע מגודל הגרגיר, ניתן לחלק את הגדלים באופן הבא: דק, בינוני ועבה.
הסולת מופקת מטחינה גסה של גרעיני חיטה מובחרת, הסולת נחשבת לחלק האציל, העדין והמשובח ביותר של החיטה, חלק זה הינו ליבת גרעין חלק זה בעל חלבון איכותי.
ידוע כי לא ניתן להשוות בין הקוסקוס, אוכל מוכן בתל אביב,  התעשייתי שנמכר בחנויות לבין קוסקוס אמיתי שנעשה מכל הלב, מלאכת הכנת הקוסקוס נחשבת עבודה קשה ומייגעת אך כל טיפת זיעה שווה את המוצר המוגמר.
שיטת הכנה מסורתית-  שיטה זו פותחה על ידי עמי המזרח. בשיטה זו משתמשים בסיר אידוי כפול המכונה "קוסקוסייר"
אופן ההכנה - ה"קוסקוסייר" הינו סיר קומותיים כאשר בקומה הראשונה מתבשל מרק ירקות מלווה בתוספת בשר ובחלק העליון מתבשלים ומותפחים גרגירי הסולת על ידי אדי המרק, הסיר בו נמצאים גרגירי הסולת מחורר ועל כן מאפשר מעבר של אדים אל הגרגרים עצמם.
כאשר מכינים קוסקוס צמחוני או חלבי לא משתמשים בתוספת הבשר.

שעות פעילות: ימי א-ה: 11:00 - 02:00
                          ימי ו: 10:30 - 15:00.

אמצעי תשלום: מזומן, אשראי.

תגיות: קוסקוס בתל אביב, משלוחי קוסקוס בתל אביבאוכל מרוקאי בתל אביב, אוכל מוכן בתל אביב.

קוסקוס ביתי איכותי במחירים לכל כיס!!!

צור קשר -

לפניות נוספות השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

פניה
שם
טלפון
Email

להזמנות חייגו:

הידעת? קוסקוס בתל אביב

  • כוס קוסקוס מבושל מכילה 200 קלוריות, 12%חלבונים, 87% פחמימות ו-1% שומן.
  • כוס קוסקוס מספקת כ- 35% מהצריכה היומית של סיבים תזונתיים ליום.
  • קוסקוס מכיל את ויטמינים מקבוצות B ומינרלים.
  • המפעל הראשון לייצור קוסקוס הוקם באלג'יר בשנת 1907.
  • המפעל הראשון בארץ לייצור קוסקוס הוקם בשנת 1969 על ידי דוד שריקי, שם המפעל "קוסקוס מזון".

    קוסקוס בתל אביב, משלוחי קוסקוס בתל אביב.